Θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα με κάτι όμορφο στον χώρο σας; Μην διστάσετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με ένα κομμάτι wall art. Το ΗΜ4650 απεικονίζει ένα μεγάλο δέντρο και είναι κατασκευασμένο από φύλλα μετάλλου επάνω σε μια ξύλινη ορθογώνια βάση ενώ η κορνίζα είναι μεταλλική μαύρη! Μπορείτε όμως να φανταστείτε την χρησιμότητά τέτοιων διακοσμητικών;

Πρώτα απ’όλα, ένα wall art παρέχει ένα εστιακό σημείο. Όταν εσείς ή οι καλεσμένοι σας μπείτε σε ένα δωμάτιο, το μάτι σας τραβιέται αυτόματα σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτά τα σημεία τραβούν την προσοχή και δημιουργούν μια δυναμική «αύρα» σε κάθε χώρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τον κάνουν να δείχνει πιο ευρύχωρος, για να τονίσουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή ακόμα και για να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Ένα wall art από μέταλλο μπορεί να κατευθύνει το «μάτι» σε συγκεκριμένες περιοχές παρέχοντας ένα σαφές και έντονο σημείο εστίασης.

Έπειτα, ένα κομψό διακοσμητικό, προσθέτει υφή και δυναμισμό, που μπορούν να ενεργοποιήσουν όλες τις αισθήσεις.

Σίγουρα, υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορούμε να πούμε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εμπλουτίσετε τον χώρο σας με ένα wall art!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90×0,1-3(βάθος)x58Υ εκ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα τακτικό ξεσκόνισμα θα κάνει το διακοσμητικό σας να δείχνει σαν καινούριο.

*Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία, αμοντάριστο
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Βάρος 7 kg
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ...

74.99