Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

https://www.bestprice.gr/

Καραμιχαηλίδου Όλγα

Πτολεμαίων 10, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη, τ.κ. 57013 

Εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών & ειδών σπιτιού 

ΑΦΜ: 116712302

ΔΟΥ: Α’ Θεσσαλονίκης 

ΓΕΜΗ: 128967806000

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zhta.gr έχει φυσική έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και διεύθυνση Πτολεμαίων 10 & Τ.Κ 57013.

Οι πελάτες μας είναι απόλυτα προστατευμένοι και δεσμεύονται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Χρήση της ιστοσελίδας
Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε την σελίδα της εταιρείας μας προς αντιγραφή, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, εκτός αν επιτρέπεται από το νόμο ή με την απαιτούμενη γραπτή συγκατάθεση μας. Το περιεχόμενο αφορά τους τίτλους των προϊόντων, τις φωτογραφίες τους, την επεξηγηματική περιγραφή των προϊόντων, τις τιμές των προϊόντων, καθώς και τις ετικέτες τους. Όλα τα παραπάνω αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας μας και η αντιγραφή τους χωρίς την άδεια της εταιρείας, ενδέχεται να οδηγήσει σε νομικές επιπλήξεις.
Συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας (ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση) με οποιοδήποτε μέσο, παρά μόνο μέσω της σύνδεσης, που παρέχεται από εμάς.
Συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, η οποία παρεμβαίνει ή παρεμποδίζει την ιστοσελίδα ή τους διακομιστές και τα δίκτυα που φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας.
Συμφωνείτε να μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε ή να απενεργοποιήσετε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προσπαθήσετε να παρέμβετε στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ή στα στοιχεία εκείνα που αποτρέπουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου ή επιβάλλουν περιορισμούς σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή του περιεχομένου αυτού.
Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε υποψία για δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα, θα αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές, για την επιβολή του νόμου.
Οι τιμές μπορούν να αλλαχθούν χωρίς προειδοποίηση και ενημέρωση των εγγεγραμμένων χρηστών.

Συμφωνία Χρήστη
Με το να επισκεφθεί κανείς ή / και να κάνει χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνεί αυτόματα και δεσμεύεται από την παρούσα συμφωνία χρήστη.
Η συμφωνία αυτή γίνεται ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μας, με εμπορικό σήμα zhta.gr.
Αν δεν συμφωνείτε με οποιασδήποτε διάταξη ή όρο της παρούσας συμφωνίας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.
Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή τη συμφωνία όποτε κρίνουμε αναγκαίο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τις αλλαγές. Δεν υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε για τις εκάστοτε αλλαγές, οπότε σας προτείνουμε να ελέγχετε συχνά τη σελίδα μας.

Εγγύηση
Οι εγγυήσεις παρέχονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) των προϊόντων με δική τους ευθύνη. Υπογραμμίζεται ότι πέρα από τις παρεχόμενες από τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) εγγυήσεις, η εταιρεία μας δεν παρέχει δική της εγγύηση ή επέκταση αυτής σε κανένα από τα προϊόντα της. Για τον χρόνο ισχύος της εγγύησης υπό τους όρους που προβλέπονται από τον κάθε κατασκευαστή θα πρέπει να προσκομίζετε και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος, άλλως δεν είναι εφικτή η παροχή της εγγύησης. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε σχέση με την συμμόρφωση των κατασκευαστών και εισαγωγέων στις υποχρεώσεις τους που τίθενται από το νόμο σε σχέση με τις εγγυήσεις. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος εγγύησης που έχουν τα προϊόντα μας και παρέχονται από τους κατασκευαστές, που δεν μπορεί να ξεπερνάει το χρονικό όριο που αναγράφεται σε κάθε προϊόν, από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος σας από την εταιρεία μας, αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνον από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς του προϊόντος, ενώ σε περίπτωση απώλειας αυτής δεν είναι δυνατή η επίκληση της εγγύησης.
Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Ο λογαριασμός σας
Κατά την εγγραφή σας, για να γίνεται μέλος και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες, για να είναι σωστά ενημερωμένος ο λογαριασμός σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, και θα πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλή.
Αν υποψιάζεστε ή αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή ότι ο κωδικός πρόσβασή σας δεν είναι πλέον ασφαλής, πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα.

Νομικά Πλαίσια
Κάνοντας μια διαδικτυακή αγορά αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι:
Πρέπει να είστε πάνω από δεκαοχτώ (18) ετών, και / ή να έχετε κάποιον κηδεμόνα πριν γίνει οποιοδήποτε παραγγελία.
Δεν αναλαμβάνουμε την πιθανότητα να υποστούμε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ως αποτέλεσμα μιας συναλλαγής που πραγματοποιείται από ένα ανήλικο παιδί.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες, που διαθέτουμε έχουν γίνει με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια, αλλά δεν εγγυόμαστε για τα πάντα. Μέσα στα νομικά πλαίσια, θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα για απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους (που μπορεί να προκληθεί ή να προκύψει), είτε άμεσα είτε έμμεσα, από ιστοσελίδες ή υπηρεσίες που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας
Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα (δηλαδή εμπορεύματα και υπηρεσίες), βασίζονται σε υλικό που προέρχεται από τους προμηθευτές και τους κατασκευαστές των προϊόντων.
Η εταιρεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, για τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα που προέρχονται από λανθασμένες πληροφορίες.

Παραλαβές προϊόντων από το κατάστημα
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zhta.gr, διαθέτει το σημείο παραλαβής του στην διεύθυνση Πτολεμαίων 10 – Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 57013. Οι παραλαβές προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εφόσον έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ποικίλει από 1-3 εργάσιμες ημέρες, έπιπλα από 1 έως 30 ημέρες και αφορά την αποστολή ή και την παραλαβή τους από το σημείο παραλαβής μας.

Τίτλος αγαθών
Μέχρι να γίνει η πληρωμή των εμπορευμάτων στο ακέραιο, η κυριότητα ανήκει στην εταιρεία μας.

Λανθασμένες παραγγελίες
Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει κάποιο λάθος προϊόν με δική σας υπαιτιότητα, δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν της εταιρείας μας αντίστοιχου ή μεγαλύτερου χρηματικού ποσού, πληρώνοντας μια ενδεχόμενη νέα διαφορά τιμής. Οι παραγγελίες που είναι λανθασμένες με υπαιτιότητα του πελάτη και έχουν αποσταλεί, επιστρέφονται με μεταφορικά έξοδα του πελάτη. Αν η λανθασμένη παραγγελία μας αποσταλεί για αλλαγή με δική μας χρέωση, το δέμα δεν παραλαμβάνεται από εμάς και αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα.

Ελαττωματικά προϊόντα
Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να σας παραδώσουμε το προϊόν που παραγγείλατε το οποίο θα φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες όπως αναγράφονται στην περιγραφή του κατασκευαστή και χωρίς πραγματικά ελαττώματα. Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε προϊόν με ελαττώματα που δεν προέκυψαν κατά τη μεταφορά του ή εάν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, σας καλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310 239611 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] προκειμένου να συνεννοηθούμε για το ζήτημα αυτό. Εφόσον πρόκειται όντως για προϊόν ελαττωματικό ή προϊόν από το οποίο λείπουν οι συμφωνημένες ιδιότητες και εφόσον μας ενημερώσετε στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται από την εγγύηση ή/και τον νόμο τότε στην περίπτωση αυτή θα συνεννοηθούμε για τον τρόπο που δύναται τούτο να διορθωθεί ή τυχόν να αντικατασταθεί με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Σε κάθε περίπτωση ευθύνης μας για πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, εσείς πέραν του ανωτέρω δικαιώματος δικαιούστε κατ’ επιλογήν σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.

Επιστροφές, αντικαταστάσεις και επιστροφές χρημάτων
Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία, και να συνοδεύονται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ). Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς όμως να το τροποποιήσει, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους από την ACS Courier. Σε περίπτωση που ένα προϊόν υποστεί ζημιά ή δεν λειτουργεί σωστά μετά το πέρας εντός (30) ημερών από την παραλαβή, η επιστροφή του προς την εταιρεία μας γίνεται με έξοδα του πελάτη, επιπλέον ο πελάτης επιβαρύνεται με το 7% της αξίας του προϊόντος.
Επίσης:

Για τα γυάλινα και κεραμικά προϊόντα, εφόσον τηρηθούν οι πρότυπες και ασφαλείς συνθήκες συσκευασίας του προϊόντος αλλά και αν παρ’όλα αυτά το προϊόν φτάσει ελαττωματικό στον πελάτη, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του επιβαρύνουν τον πελάτη καθώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί ότι το προϊόν υπέστη ζημία είτε κατά την μεταφορά του, είτε μετά το άνοιγμα του με υπαιτιότητα του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση συνίσταται η επικοινωνία του πελάτη με την μεταφορική εταιρεία για δήλωση του συμβάντος.
Οι αλλαγές ανταλλακτικών εκτός των ηλεκτρονικών τσιγάρων, σε προϊόντα που δεν είναι ελαττωματικά, γίνονται με χρέωση του πελάτη.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στη γραμμή 2310 239611 ώστε να μας αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε και αποστείλετε φωτογραφίες με το ελαττωματικό ή φθαρμένο προϊόν στο [email protected] .
2. Το προϊόν δεν έχει μεταχειριστεί τόσο ώστε να φαίνονται εμφανής φθορές.
3. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προϊόν ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.
5. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier.
6.
Η αποστολή των προϊόντων αν γίνει με άλλη μεταφορική τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που μας αποσταλεί προϊόν με άλλη μεταφορική εκτός της ACS Courier και με δική μας χρέωση μεταφορικών, το προϊόν δεν παραλαμβάνεται και επιστρέφεται πίσω.

7. Τα προϊόντα βαρέου τύπου επιστρέφονται αποσυναρμολογημένα και συσκευασμένα από τον πελάτη και παραλαμβάνονται επί πεζοδρομίου από μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης.

Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, στο υλικό, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα ή άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που παρέχονται από τη δική μας εταιρία.
Εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες, που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς σκοπούς και παραμένουν ιδιοκτησία των μητρικών εταιρειών. Η εταιρεία μας δεν συνδέεται με καμία από αυτές τις εταιρείες, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που συγχωνευτούμε, πουλήσουμε ή απλώς αλλάξουμε την διοίκηση και τον έλεγχο της επιχείρησής μας, διατηρούμε το δικαίωμα, να γίνει χωρίς προειδοποίηση. Ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε και τα αντίστοιχα στοιχεία που έχουμε στις εκάστοτε συμφωνίες μαζί σας.

Απόρρητο και προσωπικές πληροφορίες
Μπορείτε να μας ζητήσετε να αναιρεθούν τα προσωπικά σας στοιχεία από την βάση δεδομένων μας μέσω email ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.
Σύμφωνα με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που τηρούνται από εμάς.

Διευκρίνηση
Οι εικόνες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης. Ελάχιστες από τις περιγραφές μπορεί να μην είναι ακριβής λόγω των ανεπαρκών πληροφοριών από τους προμηθευτές, ενώ τα πραγματικά προϊόντα και η συσκευασία μπορούν να διαφέρει από αυτά που εμφανίζονται στην εικόνα. Μόλις επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και προχωρήσετε στην επιβεβαίωση παραγγελίας, το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών αλλά και των εκάστοτε εκπτώσεων. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας συμφωνείτε και αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης και τους κανονισμούς του site μας.

Όροι επιστροφής

Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει το προϊόν. Στην περίπτωση που τα προϊόντα παραμείνουν στην μεταφορική εταιρία για πάνω από 3 ημέρες με υπαιτιότητα του πελάτη ή άρνηση παραλαβής δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε έπιπλα και η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές που τυχόν θα προκληθούν.  
Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την ημερομηνία παραγγελίας εντός εικοσιπέντε (25) ημερών και εφόσον έχετε ενημερωθεί για το χρονικό διάστημα παράδοσης (τυχόν καθυστερήσεις). Η υπαναχώρηση ισχύει εφόσον υπογράψετε το έντυπο υπαναχώρησης το οποίο θα σας αποσταλεί & μας γνωστοποιήσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αφού πρώτα γνωστοποιήσετε στην εταιρία το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Οι επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων γίνονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν κριθεί ελαττωματικό τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα της κατηγορίας Έπιπλα Premium Κατασκευής – Έπιπλα κατά παραγγελία καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση.  Ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία από προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας (Έπιπλα Premium Κατασκευής – Έπιπλα κατά παραγγελία).

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Διαδικασία επιστροφής

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της απόδειξης αγοράς ή της κάρτας εγγύησης.
  2. Η επιστροφή των προϊόντων γίνετε με την acs courier. Σε περίπτωση βαρέων αντικειμένων η αποστολή γίνετε με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας.
  3. Τα προϊόντα τεχνολογίας επιστρέφονται με την συσκευασία τους χωρίς να έχουν προκληθεί βλάβες ή φθορές από την χρήση.
  4. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας, μπορείτε να μας το επιστρέψετε.
  5. Τα έπιπλα και τα προϊόντα βαρέου τύπου επιστρέφονται αποσυναρμολογημένα και συσκευασμένα από τον πελάτη και παραλαμβάνονται επί πεζοδρομίου από μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης.
  6. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν φέρει ελάττωμα ή φθορές από την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
  7. Η χρέωση μεταφορικών υπολογίζετε κατά περίπτωση ανάλογα τον προορισμό και τον όγκο .
  8. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  9. Η αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
  10. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων βαρέου τύπου από επιθυμία του καταναλωτή και χωρίς να υπάρχουν φθορές ή ελάττωμα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή του προϊόντος δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται αμέσως στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες (κατόπιν παραγγελίας με παράδοση 10 έως 30 εργάσιμες μέρες) (π.χ. Σαλόνια ειδικών διαστάσεων, ντουλάπες σε ειδικά χρώματα κτλ.), λευκά είδη με ανοιγμένες συσκευασίες (π.χ. σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά μαξιλαριών και στρωμάτων, κτλ.), προϊόντα που παραγγέλθηκαν αποκλειστικά για εσάς, είτε από εγχώριους είτε από ξένους προμηθευτές/κατασκευαστές.