Πληρωμή παραγγελίας
Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της τους εξής τρόπους πληρωμής:
Αντικαταβολή, κατάθεση τραπέζης σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας, πληρωμή με κάρτα, πληρωμή με PayPal και VivaWallet.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Κατά την πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και το κοστος των μεταφορικών εξόδων είναι 5 ευρώ.

Αν τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.
Στις περιπτώσεις αποστολής ογκωδών αντικειμένων η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας, PayPal και VivaWallet.

Πληρωμή με VivaWallet

Για τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται ανά περίπτωση μέσα από τα ασφαλή συστήματα της Viva Wallet το οποίο χρησιμοποιεί διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.

Πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα.
Στην περίπτωση αυτή, στο μήνυμα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας αναγράφεται το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσετε. Κάνετε την κατάθεσή σας στην Εθνική τράπεζα και μας αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: [email protected] αναγράφοντας πάνω την επωνυμία σας καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας, όπως αυτός αναγράφεται επάνω στο μήνυμα της παραγγελίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:
Εθνική Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: 89400404367
IBAN: GR5101108940000089400404367
Δικαιούχος: Καραμιχαηλίδου Όλγα

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%