Σετ κρεβατοκάμαρας

Κρεβατοκάμαρες. Κρεβατοκάμαρες σε προσφορά, σε τιμές για κάθε τσέπη και για κάθε γούστο, στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Το πρακτικό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, με όμορφο design για με το κατάλληλο στρώμα για ιδανικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, ύπνου και απόλαυσης. Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, κλασικά σετ κρεβατοκάμαρας, φθηνά και ακριβά καθώς και μεσαίου μεγέθους.

Μετρήστε το δωμάτιό σας, δείτε τις διαστάσεις του και ανακαλύψτε τις κρεβατοκάμαρες που κουμπώνουν με το υπνοδωμάτιό σας. Διακοσμήστε με μοναδικά σετ την κρεβατοκάμαρά σας και φτιάξτε το υπέροχο καταφύγιό σας. Προτάσεις από  την zhta.gr στα γούστα σας και στην αξιολόγηση των επιλογών σε κάθε σετ, σε κάθε κρεβατοκάμαρα.

Μέγεθος υπνοδωματίου.

Το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας σας θα υπαγορεύσει το ποσό των επίπλων που μπορείτε να αγοράσετε. Αγοράστε ένα βασικό σετ κρεβατοκάμαρας. Αν έχετε μεγαλύτερο δωμάτιο, ένα μεγάλο σύνολο με πολλά κομμάτια μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές σε κρεβατοκάμαρες για να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Επιλέξτε το μέγεθος κρεβατιού.

Τα περισσότερα σετ κρεβατοκάμαρας δεν περιλαμβάνουν το στρώμα, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε τα τυπικά μεγέθη στρωμάτων πριν αγοράσετε κρεβατοκάμαρα.

Τα πιο διαδεδομένα μεγέθη στρωμάτων είναι:

160 x 200 εκ για διπλό κρεβάτι.

120 x 200 εκ για 1,5άρι κρεβάτι.

90 x 190 εκ για μονό κρεβάτι.

Στο Έπιπλο zhta.gr διαμορφώνετε τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας σύμφωνα με τι απαιτήσεις σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ. Δώστε το δικό σας χρώμα στην κρεβατοκάμαρα της επιλογής σας μοντέρνα ή κλασική. Κάντε την επιλογή σας με ένα σετ μοναδικό, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το σπίτι σας.