Πληροφορίες παράδοσης

To zhta.gr συνεργάζεται με εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ σε αποστολές που έχουν χρέωση αποστολέα και αντικαταβολή. Σε περίπτωση που γίνει εξόφληση μέσω τραπέζης, μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα, με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε εσείς.

Χρόνος παράδοσης

Παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 13.00 και υπάρχει διαθεσιμότητα, τα προϊόντα αποστέλλονται την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.
Η παραγγελία σας παραδίδεται το συντομότερο δυνατό, το οποίο σημαίνει 1-3 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός πόλεως και 3-5 ημέρες για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης αφορά σε δυσπρόσιτη περιοχή για την εταιρία courier με την οποία στέλνουμε την παραγγελία σας ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα  τότε για να μην επιβαρυνθείτε με υπέρογκο ποσό μεταφορικών το οποίο μας χρεώνει η εταιρία courier μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας στο πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ και να παραλάβετε το δέμα σας από εκεί.
Παραδόσεις δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Προϊόντα σε έλλειψη

Εάν έχετε βάλει μια παραγγελία για ένα προϊόν που είναι σε έλλειψη, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας εντός της ημέρας για να σας ενημερώσει. Θα σας δώσουμε μια πιθανή ημερομηνία παραλαβής του συγκεκριμένου προϊόντος και κατόπιν συνεννόησης, θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες.

Κατεστραμμένα Προϊόντα

Αν και είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο, εάν η συσκευασία του προϊόντος που έχετε παραγγείλει έχει υποστεί κάποια βλάβη ή φθορά κατά την παράδοση, παρακαλώ μην το ανοίξετε. Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας και θα γίνει συνεννόηση για την επιστροφή, την πίστωση ή την αντικατάσταση του.