Έξοδα Αποστολής Προϊόντων 

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με ACS Courier. Στέλνονται με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή και έξοδα μεταφορικών 5€.

Για Κύπρο κόστος μεταφορικών 10€.

Για Κύπρο το κόστος μεταφοράς επίπλων ή μεγάλων αντικειμένων υπολογίζετε σύμφωνα με τον όγκο τους.

Έπιπλα

Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει το προϊόν. Στην περίπτωση που τα προϊόντα παραμείνουν στην μεταφορική εταιρία για πάνω από 3 ημέρες με υπαιτιότητα του πελάτη ή άρνηση παραλαβής δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε έπιπλα και η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές που τυχόν θα προκληθούν.  

Η χρέωση μεταφορικών υπολογίζετε κατά περίπτωση ανάλογα τον προορισμό και τον όγκο. Οι αναφερόμενες τιμές αφορούν κέντρα πόλεων.

Η παράδοση των επίπλων γίνεται με μεταφορική εταιρία επί πεζοδρομίου. Το κόστος που θα καταβάλετε στην εταιρία αφορά την παράδοση των προϊόντων στο πλαίσιο των μεταφορικών εταιριών, δηλαδή πρωινές ώρες και παράδοση επί πεζοδρομίου. 

Αποστολές στην Κύπρο

Τα έπιπλα αποστέλλονται στην Κύπρο με μεταφορική εταιρεία η οποία αναχωρεί από Θεσσαλονίκη μια φορά την εβδομάδα. Τα κόμιστρα περιλαμβάνουν ασφάλεια των προϊόντων και αφορούν παράδοση επί πεζοδρομίου σε κεντρικούς άξονες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού. Τα κόμιστρα καταβάλλονται απευθείας από τον παραλήπτη στην μεταφορική εταιρεία.